Phuket City blijft vechten tegen muggenziektes zoals knokkelkoorts

Phuket -

Phuket City blijft vechten tegen door muggen overgedragen ziekten, waaronder knokkelkoorts.

Deze week heeft de afdeling Volksgezondheid en Milieu van de gemeente Phuket haar campagne gelanceerd om de verspreiding van knokkelkoorts in het subdistrict Talad Yai in te dammen.

Beslaan om te voorkomen dat ziekteverwekkende muggen zich voortplanten, is overal in Phuket-stad uitgevoerd. Wijdverbreide beslaan werd uitgevoerd op woonwijken en gemeenschappen in het gebied.

Ambtenaren van de Volksgezondheid van de stad Phuket hebben het publiek gewaarschuwd om stilstaande waterbronnen te verwijderen en regelmatig te sproeien voor muggen in hun privéwoningen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.