Mysterieuze kogel doorboort door hut in Karon

Karon-

Een mysterieuze kogel doorboorde een hut voordat hij een koelkast in Karon raakte.

De politie van Karon werd vanmorgen (20 september) op de hoogte gebracht van het incident door een eigenaar van een werkkamp in Soi Patak 16 in het subdistrict Karon, district Mueang Phuket.th).

De politie arriveerde bij de hut gemaakt van zink om de kogel te vinden die door de hut was gegaan voordat hij een koelkast in de structuur raakte. Er werden geen gewonden gemeld.

Werknemers in het kamp beweerden tegen The Phuket Express dat ze niet op de hoogte waren van enige vorm van woordenwisseling die ertoe had kunnen leiden dat iemand een kogel afvuurde.

De politie van Karon doet onderzoek naar het incident.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.