UPDATE: Kathu politie vraagt ​​publiek om hulp bij het vinden van wie de overleden baby heeft gedumpt

Kathu-

De politie van Kathu vraagt ​​het publiek om hulp bij het vinden van een moeder of iemand die een overleden kind heeft gedumpt in een tempel in Kathu.

Ons vorige verhaal:

Vorige week werd een pasgeboren baby overleden gevonden onder een boom in een tempel in Kathu.

Nu voor onze update:

De Kathu-politie vandaag (15 september)th) heeft het publiek gevraagd om te helpen bij het vinden van een moeder of iemand die het kind heeft gedumpt. Als iemand iets weet, meld dit dan bij de politie van Kathu op 076-323300 of 0954174455.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.