Politie van Phang Nga op jacht naar verdachten die inbreken in lokale scholen

Phang Nga-

De politie in Phang Nga is op zoek naar verdachten die inbraken in veel scholen in het Takua Thung-district.

De politiechef van Thakua Thung, kolonel Siriwat Inyim, zei tegen The Phuket Express: "Supecten hebben deze week 's nachts ingebroken in veel scholen in Takua Thung. Ze namen een laptop mee van een klas 1 op een school in het subdistrict Tha Yoo en 3,000 baht contant van de ijsverkoop van een school in het subdistrict Kalai. Er zijn nog meer scholen in de buurt waar ook is ingebroken.”

“Ongeveer twee tot drie verdachten werden betrapt op camerabeelden op de scholen en we sporen ze op. We denken dat het dezelfde groep verdachten is. We patrouilleren ook meer 's nachts.” Siriwat concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.