Ambtenaren jagen op graffitikunstenaar die steen bespoten op Racha Island, Phuket

Phuket -

Ambtenaren zijn op zoek naar een graffitikunstenaar die kleuren heeft gespoten op grote rotsen op het eiland Racha Yai.

Het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) werd deze week via hun officiële Facebook-pagina op de hoogte gebracht van de graffiti. Ze gingen naar het Racha Yai-eiland bij Lah Bay.

De graffiti was ongeveer 320 centimeter lang en 185 centimeter breed. Ambtenaren ruimden de graffiti op de rots op. Bewoners in de buurt hebben geen idee wie de graffiti heeft gespoten. Ambtenaren zijn echter op jacht naar de graffitikunstenaar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.