Aap stoort hotelgasten in Chalong

Chaong-

Een aap stoort gasten in een hotelgebied in Chalong, waardoor gasten en personeel de apenhandel beu zijn.

De directeur van het Khao Phra Thaeo Natuur- en Natuureducatiecentrum, de heer Pongchart Chuahom, werd op de hoogte gebracht door een hotelmanager in het subdistrict Chalong, het district Mueang Phuket, over de vervelende aap.

Pongchart arriveerde bij het hotel om de aap op het dak van de locatie te vinden, hij en zijn staf plaatsten een val om de aap te vangen, maar faalden. De heer Pongchart adviseert hotelgasten en staf echter om de aap of andere wilde dieren niet te voeren.

Hotels moeten ook afval verwijderen of vuilnisbakken afdekken om voedselgeuren te verwijderen. Op deze manier kan men helpen om apen weg te houden van het gebied en hun apen rond te beperken.

Op het moment van schrijven bleef de stiekeme aap los. De naam van het hotel werd door Pongchart en zijn team achtergehouden omdat ze bang waren dat mensen zouden toestromen om de aap te zien of hem zelfs te voeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.