Thais Grondwettelijk Hof beslist op 30 september over controverse over ministerstermijn van Prayut

Bangkok -

Het Grondwettelijk Hof heeft op woensdag 14 september een datum vastgesteld voor zijn uitspraak over de limiet van acht jaar van ministeriële termijn van generaal Prayut Chan-O'Cha op 30 september om 3:00 uur.

Na ontvangst van aanvullende documenten als: gevraagd tijdens de eerste overweging, verklaarde het Comité van de Rechter van het Grondwettelijk Hof vanmiddag dat de termijnlimiet van generaal Prayut als een juridische kwestie en controverse werd beschouwd en dat er nu voldoende bewijs is om het vonnis uit te voeren.

Daarom wordt het onderzoeksproces afgesloten onder het Grondwettelijk Hof BE 2561 en het Grondwettelijk Hof zal op vrijdag 30 september om 3:00 uur een vergadering houden om beide partijen te raadplegen, te stemmen en het vonnis voor te lezen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/