Verdachte gearresteerd na vijf keer stelen van mobiele telefoons in motorfietsen in Wichit – VIDEO

waar –

Een verdachte is gearresteerd nadat hij in Wichit minstens vijf keer mobiele telefoons in motorfietsen had gestolen.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze een man hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als de heer Chai, 49, uit Nakhon Si Thammarat. Chai wordt beschuldigd van diefstal. Bij hem werden twee gestolen mobiele telefoons in beslag genomen. Hij werd gearresteerd in de buurt van de Chao Fah Tawan Ok Road in het subdistrict Wichit, het district Mueang Phuket.

Chai gaf aan de politie toe dat hij mobiele telefoons had gestolen die in opbergvakken voor verschillende motoren waren geplaatst toen de eigenaar eten ging kopen of een snelle boodschap ging doen. Vervolgens verkocht hij die gestolen mobiele telefoons.

Chai blijft in hechtenis vanaf het moment van schrijven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.