Verschillende walvishaaien waargenomen op Phangan Island

FOTO: MGR onine

Soerat Thani –

Een paar walvishaaien werden waargenomen op het eiland Phangan in Surat Thani, opwindende milieuactivisten.

Sittiroj Kaewnongsameta, een vice-president van de Phangan Sea Guardian Association, vertelde The Phuket Express: "Deze week, terwijl we onder zee aan het duiken waren, vonden we twee walvishaaien. De ene was vier meter lang en de andere was zes meter lang.”

“Dit toont aan dat de zee overvloedige mariene hulpbronnen heeft. Phangan Island heeft niet alleen het beroemde Full Moon Party, maar heeft ook een prachtig onderwaterlandschap.”

TPN merkte op dat walvishaaien een beschermd zeedier zijn omdat het met uitsterven wordt bedreigd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.