UPDATE: Verdachte die supermarkt in Wichit TWEE KEER in drie uur beroofde gearresteerd

waar –

Een verdachte die in drie uur tijd twee keer een gemakswinkel beroofde in Wichit, werd binnen 16 uur gearresteerd.

Ons vorige verhaal:

De politie is op zoek naar een verdachte die in drie uur tijd twee keer een supermarkt in Wichit heeft overvallen.

Bijgewerkt verhaal:

De Wichit-politie vertelde de Phuket Express dat ze gisteren (4 september) om 15:12 uur een verdachte hadden gearresteerd die door de politie alleen werd geïdentificeerd als de heer Nikhom, 31. Hij werd gearresteerd in het huis van zijn familieleden. Hij wordt beschuldigd van nachtelijke diefstal.

Nikhom gaf naar verluidt aan de politie toe dat hij niet blij was met het personeel in de supermarkt. Hij kwam weer terug voor zijn wraak omdat de staflid hem bevocht tijdens zijn eerste overvalpoging.

Nikhom was schijnbaar niet verontschuldigend voor zijn misdaden en leek het gevoel te hebben dat het voor de tweede keer beroven van de locatie het "juiste" was om te doen, omdat ze zijn eerste poging tot een overval verstoorden. De politie van Wichit was het niet eens met Nikhom's perceptie van de situatie en als gevolg daarvan blijft Nikhom in hechtenis in afwachting van de rechtszittingen voor zijn aanklachten van diefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.