UPDATE: Phuket Educational Office onderzoekt naar schooldirecteur die 8-jarige student zou hebben aangevallen, directeur ontkent beschuldigingen

Phuket-

Het provinciale onderwijsbureau van Phuket doet onderzoek naar een schooldirecteur die naar verluidt een 8-jarige student zou hebben mishandeld.

Onze eerdere verhalen:

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, heeft opdracht gegeven tot een transparant onderzoek naar de beschuldiging.

Mevrouw Patchalee Chaoponlarang, de directeur van het provinciale onderwijsbureau van Phuket, vertelde de Phuket Express: “De schooldirecteur vertelde ons dat het niet waar is. Hij heeft de jongen niet aangevallen."
“De jongen is een bijzonder kind (Kinderen met speciale ontwikkelingsbehoeften en/of handicaps). Normaal gaat hij niet naar de klas en verblijft hij graag in lerarenkamers.”

“Op die dag ging de betreffende leerling de directeur van de schoolkamer binnen terwijl de schooldirecteur daar aan het werk was. Hij speelde vijf minuten in de kamer voordat hij naar buiten ging. De kamer is naast andere kamers waar stafleden en docenten aanwezig waren. Ze hoorden geen enkel geluid of geschreeuw van een mogelijke aanval. Hij kocht wat water van een leraar in een winkel in de school en er waren geen wonden." verklaarde Patchalee.

"Maar we zetten het onderzoek voort." Patchalee besloot.

De naam van de school en de directeur zijn in afwachting van het onderzoek door de politie van Phuket geheim gehouden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.