Wetshandhavers geven eigenaren 15 dagen om structuren te slopen die het strand in Thalang . binnendringen

Thalang-

Officieren hebben berichten geplaatst die het bevel geven om structuren binnen 15 dagen te slopen die de openbare ruimtes op het Lay Phang-strand in Cherng Talay hebben aangetast.

Een team van Phuket-officieren onder leiding van de Phuket-vice-gouverneur Arnuparp Roadkwan Yodrabam en de directeur van Phuket Legal Execution Officer, de heer Paween Kumarn, ging gisteren, 12 september 2022, naar het Lay Phang-strand.

In de aanmaningen staat een viertal zaken die zijn geplaatst om opdracht te geven tot het slopen van bouwwerken en gebouwen op openbare plaatsen. Eind deze maand moet de sloop afgerond zijn. Als ze het bevel niet hebben opgevolgd, zullen officieren de structuren slopen en de eigenaars de kosten van de actie in rekening brengen.

De orders komen na een langdurige juridische strijd tussen eigenaren van de locaties, voornamelijk restaurants gericht op toeristen, en de overheid. Eigenaars van de bedrijven waren naar verluidt op het moment van de pers aan het kijken naar juridische beroepsmogelijkheden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.