GLOW Mira Karon Beach in Phuket nu geopend

Het nieuwste GLOW hotel verwelkomt vanaf 1 september gasten

PHUKET (13 september 2022) – Het hotelmerk GLOW werpt een nieuw licht op de populaire toeristische bestemming Phuket met de grootse opening van GLOW Mira Karon Beach deze maand.

Het hotel ligt op een paar minuten lopen van het witte poederzand van een van de langste stranden van Phuket en heeft een uitstekende ligging met gemakkelijke toegang tot de oceaan en de levendige restaurants en het nachtleven van de omgeving. De accommodatie beschikt over twee grote eetgelegenheden, het restaurant Chen's dat de hele dag geopend is, en de chill Lobby Bar, evenals een bar bij het zwembad voor lichte hapjes en drankjes.

Chen's biedt gasten de keuze uit zitplaatsen binnen of buiten met een eigen terras omgeven door tropisch gebladerte. Het menu varieert van traditionele Thaise favorieten, zoals curries, wokgerechten en noedelgerechten, tot comfortvoedsel in westerse stijl zoals hamburgers, pasta en pizza.

Het hotel met 154 kamers heeft verschillende kamertypes, variërend van de 20m2 Standard (King) tot Family Suites van 42m2 met stapelbedden voor de kinderen en een luxueus kingsize bed voor volwassenen. Alle kamers beschikken ook over een 49-inch flatscreen-tv, airconditioning en een regendouche en handdouche in de eigen badkamer, samen met een eigen balkon om te genieten van het uitzicht op zee. Het eigentijdse speelse ontwerp, met opvallende kleuren, is geïnspireerd op het erfgoed van het eiland en de kleurrijke Chinees-Portugese stijl van de oude stad Phuket. Deze levendige esthetiek is overal in het hotel terug te vinden, ook in de ruime lobby.

"Met ons nieuwste GLOW-hotel in Phuket wilden we een leuke, eigentijdse plek creëren waarin ook elementen van de rijke geschiedenis van het eiland zijn verwerkt", zegt Markus Gloor, Director of Operations.

GLOW Mira Karon Beach beschikt ook over een 24-uursfitnesscentrum met een volledige selectie cardio-apparatuur en gewichten.

Het pand is het zevende GLOW-hotel dat in Thailand wordt geopend en de nieuwste toevoeging aan de groeiende portfolio van de Fusion Hotel Group. In juli opende het bedrijf Fusion Original Saigon Centre in Vietnam en de groep heeft plannen om in december 2022 een nieuw GLOW-pand te openen in Bangkok.

Kamerprijzen beginnen bij THB 999++ per nacht. Op bezoek komen https://mirakaronbeach.glowhotels.com voor meer informatie.

Het voorgaande is een persbericht gepubliceerd met volledige toestemming en autorisatie van de organisatie(s) vermeld in het PR-materiaal en TPN-media. De uitspraken, gedachten en meningen van de bij het persbericht betrokken organisatie zijn geheel van henzelf en hoeven niet per se die van TPN media en haar medewerkers weer te geven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.