Verdachte overvalt supermarkt in Wichit TWEE KEER in drie uur

waar –

  De politie is op zoek naar een verdachte die in drie uur tijd twee keer een supermarkt in Wichit heeft overvallen.

De politie van Wichit werd vanochtend vroeg (12 september) op de hoogte gebracht van het incidentth) om 1 uur in een supermarkt op Sakdidet - Ao Makham Road in het subdistrict Wichit, district Mueang Phuket.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze ter plaatse waren gekomen en camerabeelden hadden gecontroleerd nadat medewerkers de politie hadden verteld dat een verdachte een vrouwelijk personeelslid met een mes dwong om geld uit een geldautomaat te halen, voor een totaal van 654 Baht. De verdachte legde het mes op de toonbank terwijl hij geld aan het verzamelen was.

Een andere mannelijke medewerker kwam opdagen voordat hij het mes van de verdachte pakte. De verdachte en de mannelijke medewerker begonnen een fysieke confrontatie. De verdachte nam wat geld mee voordat hij wegreed. De politie nam een ​​mes en een pluk haar in beslag.

Om 4 uur kwam dezelfde verdachte, schijnbaar onverschrokken na de eerdere confrontatie, terug naar de supermarkt voordat hij de baliemedewerker opnieuw beroofde met een mes en er met 30 baht vandoor ging.

De politie kwam de verdachte op het spoor en ontdekte dat het huis van de verdachte op 400 meter van de supermarkt ligt. Ze zijn op zoek naar de verdachte. De verdachte werd echter niet geïdentificeerd, aangezien de politie nog steeds op zoek is naar de persoon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.