Brand vernietigt magazijn in Thalang

Thalang-

Een brand heeft een magazijn in het Thalang-district verwoest.

De brandweer kreeg gisteren (11 september) melding van de brandth) in een zeewierfabriek in Baan Bang Pae, subdistrict Pa Khlok.

Reddingsteams kwamen met meerdere brandweerauto's ter plaatse om te ontdekken dat het vuur al hevig was. Het kostte veel tijd om de vlammen onder controle te krijgen, waardoor het magazijn in wezen werd gesloopt. Er waren echter geen gewonden als gevolg van het inferno. De aard van het magazijn en de opgeslagen materialen zijn niet bekendgemaakt door de autoriteiten die relevant zijn voor het onderzoek.

In dit stadium wordt aangenomen dat de oorzaak van de brand een elektrische kortsluiting is. Volgens de brandweer van Thalang is verder onderzoek echter nodig.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.