Bestuurder sterft nadat motor in Thalang . tegen vrachtwagen botst

Thalang-

  Een bestuurder is ter plaatse overleden nadat zijn motor in het Thalang-district tegen een vrachtwagen was gebotst.

De politie van Thalang is vanmorgen (12 september) op de hoogte gebracht van het ongevalth) aan de Thep Kasattri Road in het subdistrict Sri Soonthorn.

Hulpdiensten en de Phuket Express kwamen ter plaatse om de beschadigde motorfiets op de weg te vinden. In de buurt vond reddingspersoneel het lichaam van een niet-geïdentificeerde mannelijke bestuurder met ernstig hoofdletsel, hevig bloedend in de buurt van een gebroken helm.

Langs de kant van de weg werd een rode vrachtwagen gevonden. De bestuurder, de heer Nantaworasak Damda, 37, vertelde de lokale media: “De motor ontweek een ander voertuig voordat hij de macht over het stuur verloor en tegen mijn vrachtwagen botste. Hij werd toen helaas overreden."

De politie zet het onderzoek voort voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.