UPDATE: Onderzoek gestart naar schooldirecteur die naar verluidt 8-jarige student in Phuket zou hebben aangevallen

Phuket -

Ons vorige verhaal:

De politie van Phuket City meldt dat een 54-jarige grootmoeder gisteren (9 september) aangifte heeft gedaanth). Haar naam werd ingehouden om de privacy van het kind te beschermen.

Verhaal bijwerken:

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, heeft opdracht gegeven tot een transparant onderzoek naar de beschuldiging.

Luitenant-kolonel Suchart Meelampong van de politie van Phuket City meldt dat de moeder van de jongen, alleen geïdentificeerd als mevrouw Ya, 30, de politie vertelde dat haar zoon bij zijn jongere zus was tijdens het incident in de kamer van de schooldirecteur.

Gisteren (9 september) zag Ya dat het hoofd van haar zoon opgezwollen was voordat ze haar zoon en haar dochter vroeg wat er was gebeurd.

De jongen werd later naar een ziekenhuis gebracht voor een gezondheidscheck, waarbij het resultaat zal worden meegenomen in het onderzoek voor verdere mogelijke juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.