Ongeveer tien dolfijnen gespot in Maya Bay in Krabi

Krabi-

Ongeveer tien dolfijnen werden gespot in Maya Bay in Krabi.

Tuimelaars werden gespot door het personeel van Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phi National Park

in het zuiden van de Maya Bay gisteren (9 septemberth).

De waarneming maakte sociale media enthousiast omdat de baai (zie hieronder) tijdelijk is gesloten voor herstel van het milieu. Tijdens de covid-pandemie en het gebrek aan toeristen als gevolg van grensbeperkingen en sluitingen kende de baai een aanzienlijk herstel van milieubronnen.

Als gevolg hiervan is zwemmen, zelfs wanneer het open is, nu verboden in de baai en worden bezoeken streng gecontroleerd. De baai staat bekend als onderdeel van de Leonardo Dicaprio-film The Beach.

De beroemde Maya-baai in Krabi is tijdelijk voor twee maanden gesloten voor milieuherstel. De tijdelijke sluiting van twee maanden is van 1 augustus tot 30 septemberth.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.