Schooldirecteur in Phuket zou 8-jarige leerling aanranden

Phuket -

Een schooldirecteur zou een 8-jarige leerling op een school in Phuket hebben mishandeld.

De politie van Phuket City meldt dat een 54-jarige grootmoeder vandaag (9 september) aangifte heeft gedaanth). Haar naam werd ingehouden om de privacy van het kind te beschermen.

Dat vertelde ze de politie gisteren (8 september)th) om 3:00 uur hield een schooldirecteur het hoofd van haar neef krachtig tegen zijn wil vast voordat hij hem tegen een muur sloeg. Hij zou ook zijn handen hebben gebruikt om de mond van haar neef met geweld te openen op een privéschool in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket.

Haar neef heeft verwondingen en een constante hoofdpijn opgelopen. De grootmoeder wil juridische stappen ondernemen tegen de schooldirecteur.

De Phuket Express houdt alle namen achter in afwachting van verder onderzoek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.