Koningin Elizabeth II is overleden, maakt Buckingham Palace bekend

Wereld-

Koningin Elizabeth II, de langst regerende Britse monarch wiens heerschappij zeven decennia besloeg, is donderdag op 96-jarige leeftijd overleden, zo heeft Buckingham Palace bekendgemaakt.

Elizabeth kwam op de troon in 1952, na de dood van haar vader, koning George VI.

Ze stierf in Balmoral Castle in Schotland nadat artsen donderdag zeiden dat ze zich zorgen maakten over haar gezondheid en familieleden snel naar haar toe kwamen. Volgens het Koninklijk Paleis is de koningin vredig overleden.

Sociale media maakten zich al uren zorgen nadat het nieuws voor het eerst bekend werd.

Elizabeth regeerde over het Verenigd Koninkrijk en 14 andere Commonwealth-rijken en was misschien wel een van de meest herkenbare vrouwen die ooit hebben geleefd.

Haar zoon, Charles, werd onmiddellijk koning na haar dood en keert vrijdag terug vanuit Balmoral Castle naar Londen.

TPN-media betuigt haar condoleances aan haar familie, vrienden en supporters over de hele wereld, ook hier in Thailand, dat een sterke gemeenschap van Britse burgers heeft. Rust in vrede.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij woont al ongeveer negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/