De politie van Phang Nga doet een inval in huis en produceert wapens die te koop zijn via Facebook, verdachte nog steeds op vrije voeten

FOTO: MGR Online

Phang Nga-

De politie van Phang Nga deed een inval in een huis in het Tai Mueang-district waar een verdachte wapens produceerde en deze via Facebook verkocht.

Een team van de politie van Phang Nga viel deze week een huis binnen in het subdistrict Na Toei. Ze kwamen bij het huis aan om veel handgemaakte pistolen, kogels en wapenonderdelen te vinden. In het huis werd niemand aangetroffen.

De commandant van de provinciale politie van Phang Nga, generaal-majoor Thammanoon Prayuenyong, vertelde de aangesloten Thaise media: “We kregen bericht dat er veel schietincidenten waren in het noordoosten van Thailand. Wapens die in die gevallen in beslag werden genomen, werden rechtstreeks vanuit Phang Nga gestuurd.”

“We hebben het onderzoek voortgezet en de verdachte werd geïdentificeerd als de heer Kittiphon Patnark, 27. Hij opende een Facebook-pagina met LIVE-streams waarin handgemaakte pistolen werden verkocht met schiet- en testshows. We sporen hem op om meneer Kittiphon te vinden die nog steeds op vrije voeten is.' De commandant besloot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.