Noodleverkoper gewond nadat zijspan motor in botsing komt met minibusje in Kata

Kata-

Een noedelverkoper is gewond geraakt nadat zijn motorzijspan in Kata in botsing kwam met een minibusje.

De hulpdiensten werden gisteren (8 september) op de hoogte gebracht van het ongeval op Patak Road in Kata, subdistrict Karon, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse en troffen een beschadigd zijspan van de motor en de minivan op de weg aan. Eten lag verspreid over het trottoir. De bestuurder van de zijspanmotor, die noedelverkoper is, liep lichte verwondingen op.

Getuigen zeiden dat de minivan meteen uit de auto kwam toen het zijspan van de motor meteen de weg overstak.

De politie van Kata herziet het ongeval om de wettelijke aansprakelijkheid en schuld vast te stellen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.