Minister van Toerisme en Sport bezoekt Bangla Road in Patong

Patong-

Gisteravond (8 septemberth) de minister van Toerisme en Sport bezocht Bangla Road in Patong, waar staf en operators vragen naar sluitingstijden van de amusementslocaties om 4:00 uur.

Onze eerdere verhalen:

Patong en toeristische steden, waaronder Pattaya, hebben 'speciale zonering' nodig met uitgaansgelegenheden die tot 4 uur 's ochtends open zijn, maar exploitanten van uitgaansgelegenheden moeten meer belasting betalen, volgens 'Prab Keesin', een prominente zakenman uit Patong.

De minister van Toerisme en Sport bereidt een voorstel voor om de openingstijden van uitgaansgelegenheden vanaf 2 uur voor te stellen. tot 00 uur. aansluiten bij het toeristengedrag.

Phiphat vertelde de verzamelde Phuket-media, waaronder The Phuket Express, "Voor de verlenging van de sluitingstijd om 4:00 uur gaat het om een ​​huidige wet die tijd nodig heeft om te overwegen. Het voorstel zal volgende maand worden gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van het Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA).

“Ook willen we weten wat buitenlandse toeristen vinden van de sluitingstijdverlenging. Uit veel onderzoeksresultaten blijkt echter dat de beste tijd voor inkomsten uit uitgaansgelegenheden van 1:00 uur tot 3:00 uur is. Deze inkomsten komen ook van andere kleinere operators en verkopers.”

De voorzitter van de Patong Entertainment Business Association, de heer Weerawit Krueasombat, vertelde de Phuket Express: “Nu is het inkomen van de nachtlevenindustrie ongeveer 600 miljoen baht per maand. Als uitgaansgelegenheden tot 4:00 uur open gaan, zullen de inkomsten gemiddeld met 100 miljoen baht per maand stijgen. Alle uitgaansgelegenheden in Patong zijn 100 procent open. De meeste toeristen zijn Indiërs.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.