Phuket-echtpaar gearresteerd met 1,300 gram crystal methamfetamine en 45,000 methamfetaminepillen

Phuket-

Een koppel is gearresteerd met meer dan 1,300 gram crystal methamfetamine en meer dan 45,000 methamfetaminepillen in Rassada.

Een team van de provinciale politie van Phuket vandaag (8 september)th) hebben de heer Top, 33 en mevrouw Ket, 31 gearresteerd. Hun achternaam werd niet verstrekt. Ze werden allebei gearresteerd in een woonwijk in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket.

Bij hen werden 1,367.26 gram crystal methamfetamine, 45,695 methamfetaminepillen, een handgemaakt pistool en 55 kogels in beslag genomen.

Ze worden allebei beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen. De heer Top wordt geconfronteerd met extra aanklachten wegens illegaal bezit van vuurwapens en munitie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.