Wetshandhavers controleren werkvergunningen van buitenlanders op Bangla Road in Patong, geen problemen gevonden

Patong-

Phuket-functionarissen zeiden dat buitenlandse zangers, muzikanten en dj's op sommige uitgaansgelegenheden op Bangla Road in Patong legale werkvergunningen hebben na een inspectie naar aanleiding van klachten.

Ons vorige verhaal:

Een vertegenwoordiger van entertainmentmedewerkers heeft een brief ingediend bij relevante functionarissen om vermeende illegale buitenlandse werknemers te onderdrukken.

Gisteravond (7 septemberth ) Ambtenaren onder leiding van de plaatsvervangend commandant van de provincie Phuket, kolonel Akanit Danpitaksart en Phuket Immigration Officers inspecteerden de Bangla Road in Patong. Ze hebben willekeurig vijf beroemde nachtclubs gecontroleerd, namelijk Hollywood Phuket, Barfunk Phuket, Illuzion Phuket, Sugar en de New York Live Music Bar.

Kolonel Akanit vertelde de Phuket Express: “We hebben geen illegale werknemers gevonden voor buitenlandse zangers, muzikanten en dj's. Ze hebben allemaal een legale werkvergunning.”

De afgelopen weken zijn er klachten gekomen van Thaise staatsburgers die beweren dat buitenlandse arbeiders hun baan hebben afgenomen en illegaal werken, maar ondanks meerdere inspecties door de politie van Phuket over het hele eiland zijn er nog geen officiële schendingen ontdekt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.