Brand vernietigt Indiaas restaurant in Patong 's nachts, wakker worden en omwonenden bang maken

Patong-

Een brand heeft vanochtend (8 september) een Indiaas restaurant in Patong beschadigdth) die wakker werd en omwonenden bang maakte.

De brandweer werd om 1 uur op de hoogte gebracht van de brand in een Indiaas restaurant aan Taweewong Road naast een supermarkt.

Ze kwamen ter plaatse met drie brandweerwagens en ontdekten dat het vuur hevig woedde in een omgebouwd herenhuis. Het duurde 40 minuten om de brand onder controle te krijgen. Het restaurant raakte beschadigd, maar gelukkig vielen er geen gewonden.

De restauranteigenaar zei dat er niemand binnen was omdat het restaurant gesloten was en het personeel niet op het terrein woonde.

Vermoedelijk is de brand ontstaan ​​door een elektrische kortsluiting. De Forensische Politie van Phuket doet echter onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.