UPDATE: Verdachte die drie studenten in Krabi vermoordde in een verkeersongeval verplaatst naar de isoleercel na aanval op andere gevangene

FOTO: MGR Online

Krabi-

De verdachte die drie studenten in Krabi heeft vermoord tijdens een verkeersincident, heeft een andere gevangene in zijn cel aangevallen en naar de isoleercel gebracht.

Ons vorige verhaal:

Een verdachte is gearresteerd nadat drie studenten zijn doodgeschoten bij een brandende motor op een weg in Krabi.

Teerasak 'Toi' Boonrueng, 42, die in hechtenis zat op het politiebureau van Khao Phanom viel gistermiddag (6 september) een andere gevangene in zijn cel aan.th). Hij sloeg het hoofd van de andere gevangene herhaaldelijk tegen de vloer totdat de politie de situatie opbrak. Teerasak wordt nu geïsoleerd tot een enkele cel. Teerasak gebruikte hetzelfde excuus dat hij gebruikte voor het vermoorden van de studenten, bewerend dat hij paranoïde was en dat de man zou proberen hem te vermoorden als hij hen niet eerst vermoordde.

De Khao Phanom Poice zei dat Teerasak in dit stadium wordt beschuldigd van opzettelijke moord, illegaal bezit van vuurwapens en munitie, het dragen van een wapen in het openbaar zonder toestemming, het openen van vuur in het openbaar en het gebruik van illegale drugs.

Teerasak gaf toe dat hij zichzelf niet kon beheersen na het gebruik van drugs. De politie en de rechtbank hebben de borgtocht voor Teerasak afgewezen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.