Zwembad achter Kathu District Office heropent

Kathu –

Een zwembad achter Kathu District Office is heropend na een renovatie.

De heer Rewat Areerob, voorzitter van het provinciale administratiekantoor van Phuket, vertelde The Phuket Express: “Het zwembad is al vele jaren verlaten. Het provinciebestuur van Phuket gebruikte hun budget en renoveerde het zwembad voor openbaar gebruik en voor sportzwemmen.

“Ook is er een zwemtrainingsproject voor kinderen om hun zwemvaardigheid te ontwikkelen. Ze kunnen hun tijd gebruiken om te sporten en wegblijven van drugs.”

“Studenten van zes overheidsscholen in Kathu, in totaal 115, hebben deelgenomen aan de zwemtraining.”

“Het zwembad bevindt zich achter het Kathu District Office dat elke dag open is.” Rewat concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.