Japanse jongen en Russische man gewond na meervoudige motorbotsing in Kata

FOTO: Sergi

Kata-

Een Russische chauffeur en een Japanse jongen zijn gewond geraakt na een aanrijding met meerdere motoren in Kata.

De hulpdiensten werden op de hoogte gebracht van het ongeval op 6 september om 00:6 uur op een weg in Kata. Ze kwamen ter plaatse en troffen twee beschadigde motorfietsen op de weg aan. In de buurt vonden ze twee gewonden, een Russische chauffeur en een Japanse mannelijke passagier.

De Japanse jongen, die met zijn vader reisde, die ongedeerd was, op een motorfiets, werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, terwijl de Russische man, die lichte verwondingen had opgelopen, weigerde naar een ziekenhuis te gaan. De namen van de drie betrokken personen werden op de plaats van het ongeval niet vrijgegeven door ambtenaren.

De politie bekijkt camerabeelden om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.