Brandwerend herenhuis in Rawai

Rawai-

Een brand verzwolg een herenhuis in Rawai vandaag na middernacht (7 september)th) omwonenden alarmeren.

Brandweerlieden werden om 0:29 uur op de hoogte gebracht van de brand in de woonwijk Patak Villa in het subdistrict Rawai, district Mueang Phuket.

Ze kwamen ter plaatse met vier brandweerwagens en ontdekten dat het herenhuis met twee verdiepingen zwaar in brand stond. Het duurde een half uur voordat de brand onder controle was. Er werden geen gewonden gemeld. Het herenhuis wordt geopend als een bedrijf dat hotelbenodigdheden verkoopt.

Vermoedelijk is de brand ontstaan ​​door een elektrische kortsluiting. De forensische politie van Phuket doet echter onderzoek naar de exacte oorzaak van de brand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.