Verdachte gearresteerd nadat drie studenten doodgeschoten bij brandende motor langs de weg in Krabi

Krabi-

Een verdachte is gearresteerd nadat drie studenten zijn doodgeschoten bij een brandende motor op een weg in Krabi.

De politie van Khao Phanom in Krabi werd vanochtend vroeg (6 september) op de hoogte gebracht van het incidentth) om 2:00 uur op de Khao Phanom – Thung Yai Road in het Pru Teaw-subdistrict in het Khao Phanom-district.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de brandende motor langs de weg. In de buurt vonden de reddingsteams de lichamen van drie studenten van 18 jaar oud, de heer Nontapat met een schotwond in zijn gezicht, mevrouw Pantira met een schotwond in haar rug en mevrouw Natnicha met een schotwond in haar linkerrug. Het waren allemaal leerlingen van een school in Khao Phanom.

De politie controleerde camera's in de buurt voordat ze de zwarte BMW sedan van de verdachte vonden. Ze spoorden het voertuig op vanwege een zichtbare kentekenplaat naar een garage in Khao Phanom. Later arresteerden ze de verdachte Mr.Teerasak 'Toi' Boonrueng, 42, de garagehouder.

Teerasak vertelde de politie dat hij voorafgaand aan het incident twee methamfetaminepillen had ingenomen en paranoïde werd, in de veronderstelling dat iemand hem zou vermoorden.

De politie zei dat hij de BMW-sedan bestuurde voordat hij botste op de motorfiets met de drie tieners die van de tegenovergestelde rijbaan kwam. Hij schoot de studenten dood voordat hij de motor verbrandde na het ongeluk, en beweerde dat ze hem probeerden te vermoorden. De partijen kenden elkaar niet en de tieners waren niet gewapend en volgens personen die de camerabeelden bekeken, bedreigden ze de verdachte op geen enkele manier.

De gruwelijke misdaad heeft de Thaise sociale media geschokt en de verdachte zit nog steeds vast.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.