Phuket houdt Moon Festival in de oude binnenstad van Phuket

Phuket-

Aanstaande zaterdag wordt het Moon Festival gehouden in de oude binnenstad van Phuket.

Het festival vindt plaats op 10 septemberth van 9:00 tot 10:00 uur bij Charter Bank Intersection (Phuket Road kruist met Phang Nga Road) in de oude binnenstad van Phuket.

Het Maanfestival is een oud jaarlijks festival van Thais-Chinezen in Phuket. Het festival is bedoeld om kostbare tradities te behouden en te erven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.