Sterke wind slaat grote boom om en beschadigt huis in Karon

Karon-

Sterke wind en zware regenval brachten een grote boom omver en beschadigden een huis in Karon.

De gemeente Karon werd door een lokale bewoner op de hoogte gebracht dat een grote boom door harde wind omver was geschoten en een huis in Soi Patak, Karon, raakte.

Een team van medewerkers van het Rampenpreventie- en -bestrijdingsbureau van de gemeente Karon ging ter plaatse om bomen te kappen en te verwijderen uit het gebied. De exacte schatting van de financiële schade is niet gegeven door de relevante autoriteiten. Er werden geen gewonden gemeld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.