Brand vernietigt supermarkt in Rassada en alarmeert bewoners

Rassada-

Een brand heeft gisteravond (4 september) een supermarkt in Rassada verwoestth), en gealarmeerde bewoners.

Brandweerlieden werden om 7 uur op de hoogte gebracht van de brand bij een plaatselijke supermarkt aan Ream Pattana Road in het subdistrict Rassada in het district Mueang Phuket.

De brandweer kwam met vijf brandweerauto's ter plaatse om te constateren dat de brand hevig was. Het duurde ongeveer een uur om de brand onder controle te krijgen. De houten kruidenierswinkel was totaal beschadigd. Er werden geen gewonden gemeld. De totale kosten van de schade moeten nog worden geschat.

De gouverneur van Phuket, Narong Woonciew, kwam later ter plaatse om het proces te inspecteren.

De stafleden van de Phuket Electricity Authority hebben voor de veiligheid de elektriciteit in de nabije omgeving afgesloten. In dit stadium wordt aangenomen dat de oorzaak van de brand een elektrische kortsluiting is. De forensische politie van Phuket zet echter haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van de brand te vinden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.