Kleine boten in Phuket VERBODEN tijdelijk de zee in te gaan vanwege ruw weer

Phuket -

Boten in Phuket met een lengte van minder dan 10 meter zullen tijdelijk VERBODEN zijn om de zee op te gaan vanwege ruw weer.

De aankondiging werd gedaan door de Phuket Marine Office Chief, de heer Nachapong Pranit. In de aankondiging staat: "Dit is te wijten aan de weerswaarschuwingen van de Thaise Meteorologische Afdeling van zware regen en harde wind en golven in de Andamanse Zee."

“Kleine boten in Phuket met een lengte van minder dan 10 meter zullen vanaf 4 september VERBODEN zijn om havens in open zee te verlaten”th tot september 6th. '

"Blijf op de hoogte van de weersvoorspelling van de Thai Meteorological Department (TMD) of hotline 1182."

Ondertussen zware regen gisterochtend (2 september)nd) in Thalang beschadigde 40 auto's.

Generaal Prayut Chan-o-cha heeft het leger bevolen om slachtoffers van de overstromingen in Phuket te helpen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.