Pick-uptruck crasht tegen elektriciteitspaal in Koh Kaew en veroorzaakt vele uren stroomuitval

Koh Kaew-

De elektriciteit viel in veel gebieden gedurende twee uur uit nadat een pick-uptruck tegen een hoogspanningspaal in Koh Kaew, Mueang Phuket, was gecrasht.

De Phuket Provincial Electricity Authority rapporteert na middernacht (3 september)rd) kregen ze bericht dat een hoogspanningsmast aan de hoofdweg Thep Kasattri in Bang Koo, Koh Kaew, kapot was.

Ze kwamen ter plaatse en vonden de beschadigde pick-up in de buurt van de kapotte elektriciteitspaal. De elektriciteit was in de nabije omgeving twee uur lang afgesloten van 0 uur tot 30 uur terwijl medewerkers bezig waren met het repareren van de elektriciteitspaal. Een mannelijke bestuurder werd gemeld met lichte verwondingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.