Generaal Prayut beveelt leger om Phuket te helpen overstromen

September 2nd

Phuket -

Generaal Prayut Chan-o-cha heeft het leger bevolen om slachtoffers van de overstromingen in Phuket te helpen.

September 2nd

De minister van Defensie generaal Prayut Chan-o-cha vandaag (3 september)rd) heeft het Royal Thai Army bevolen om slachtoffers in het Mai Khao-subdistrict in Thalang te helpen na de overstromingen gisteren (September 2nd).

Het bevel van generaal Prayut voor legerofficieren met waterpompen om snel water uit het gebied te verwijderen, vooral in de buurt van de internationale luchthaven van Phuket, kwam gisteren op 2 september.

September 2nd
September 2nd

TPN-media merkten vandaag op dat het waterpeil al tot normaal is gedaald.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.