Overstroming in Thalang heeft meer dan 40 auto's zwaar beschadigd

September 2nd

Thalang-

Hevige regen gisterochtend (2 september)nd) in Thalang beschadigde 40 auto's.

De regen begon sinds donderdagmiddag (1 september) en hield aan tot de vroege ochtend van de volgende dag. Veel gebieden in Thalang kwamen onder water te staan, vooral in het subdistrict Mai Khao.

Een condominium in de buurt van de internationale luchthaven van Phuket en voor een golfbaan in de buurt van Thep Kasattri Road in Mai Khao is zwaar overstroomd waarbij meer dan 40 auto's zijn beschadigd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.