UPDATE: Meisje met ernstige haaruitval naar verluidt na ontvangst van Covid-19-vaccin krijgt hulp van de overheid

Phuket -

Een negenjarig meisje in Thalang dat naar verluidt ernstig haarverlies heeft opgelopen nadat ze twee maanden geleden een tweede Covid-19-vaccin had gekregen, krijgt steun van relevante kantoren in Phuket nadat haar verhaal viraal was gegaan.

Ons vorige verhaal:

Een negenjarig meisje in Thalang heeft ernstig haarverlies opgelopen nadat ze twee maanden geleden een tweede Covid-19-vaccin had gekregen en haar familie en het meisje geven de schuld aan het vaccin.

De Thalang District Chief Mr. Bancha Tanooin en de Thalang District Public Health Chief Mr. Sataphon Wajasat bezochten het meisje en haar familie in haar huis in Thalang.

De heer Bancha vertelde de Phuket Express: “Het meisje wordt behandeld in het Vachira Phuket Hospital in Phuket Town. De oorzaak van ernstig haarverlies wordt in kaart gebracht voor verdere behandelingen en vergoedingen.”

“Het meisje gaat normaal naar school met goede zorgen van haar familie, leraren en vrienden. Ze is nog steeds een aardige meid die graag sport.” De heer Bancha voegde toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.