UPDATE: Verdachte van gewapend gevecht nabij Saphan Hin Public Park in Phuket gearresteerd in Satun

Phuket -

Een verdachte die het vuur opende in een gewapend gevecht in de buurt van Saphan Hin Public Park in Mueang Phuket, is gearresteerd in Satun.

Ons vorige verhaal:

Een man heeft verwondingen opgelopen door een snijwond na een gevecht met zijn voormalige vriend in de buurt van Saphan Hin Public Park in Wichit op 28 augustus.

Gisteren (31 augustus)st), heeft de politie van Wichit de heer Thitisak 'Tat' Detjaroen, 25, gearresteerd. Hij werd gearresteerd in Satun. Hij werd teruggebracht naar Phuket.

Hij wordt beschuldigd van poging tot doodslag, illegaal bezit van vuurwapens en munitie, het dragen van een wapen in het openbaar zonder toestemming en het openen van vuur in het openbaar zonder reden.

Tat gaf toe aan de politie van Phuket: “Mew (het slachtoffer) en ik zijn vrienden. We hielpen bij het verzamelen van stukken ijzerschroot om te verkopen. Mew beschuldigde me van het stelen van wat ijzerschroot. Mew viel me aan met een mes voordat ik mezelf beschermde door het vuur te openen. Mew greep mijn pistool voordat hij wegreed. Nadat ik in een ziekenhuis was behandeld, ben ik ook gevlucht.”

Tat blijft in hechtenis vanaf de tijd van de pers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.