85 geweren, 859 kogels, 69,182 methamfetaminepillen en 1,083 gram crystal meth in vier dagen in beslag genomen in hardhandig optreden in de bovenste zuidelijke provincies, waaronder Phuket

Phuket, Hogere zuidelijke provincies –

In totaal werden vanaf 85 augustus 859 geweren, 69,182 kogels, 1,083 methamfetaminepillen en 22 gram crystal methamfetamine in beslag genomen in zeven provincies tijdens een hardhandig optreden in het noorden van het zuiden, waaronder Phuket.nd Tot augustus 26th2022.

Luitenant-generaal Surachate "Big Joke" Hakparn vertelde de Phuket Express: "Het harde optreden was bedoeld om de veiligheid te waarborgen. Meer dan 500 doelen in zeven provincies in het bovenste zuidelijke gebied, namelijk Krabi, Chumphon, Nakhon Si Thammarat, Phang Nga, Phuket, Ranong en Surat Thani, werden overvallen, waarvan 49 in Phuket.”

In totaal werden 85 geweren, 859 kogels, 69,182 methamfetaminepillen en 1,083 gram crystal methamfetamine in beslag genomen. De meeste wapens werden in Surat Thani in beslag genomen en gevolgd door Krabi en Phang Nga, "voegde luitenant-generaal Surachate eraan toe."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.