Drugsverdachte Phuket gearresteerd met 1.29 kilo crystal methamfetamine en 2,000 methamfetaminepillen

Phuket -

Een drugsverdachte is in Phuket gearresteerd met 1.29 kilo crystal methamfetamine en meer dan 2,000 methamfetaminepillen.

Een team van de grenspolitie meldde op maandag 29 augustusth ze hebben de heer Eakksachai 'Gueng' Paesophon, 32, gearresteerd. Hij werd gearresteerd op Sakdidet Road in het subdistrict Wichit, Mueang Phuket District.

Bij hem werden 1,292.99 gram crystal methamfetamine en 2,770 methamfetaminepillen in beslag genomen.

De arrestatie kwam nadat de politie een tip had ontvangen dat de heer Gueng drugs verkocht in het stadsgebied van Phuket. Hij zou deel uitmaken van een drugsnetwerk van een grotere drugsdealer in andere provincies.

Gueng gaf aan de politie toe dat hij 20,000 baht ontving per keer dat hij drugs vervoerde en beweerde dat hij dit drie keer eerder met succes had gedaan.

Hij wordt beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.