Phuket City vecht tegen muggenziektes zoals knokkelkoorts

Phuket -

Phuket City vecht terug tegen door muggen overgedragen ziekten, waaronder knokkelkoorts.

Deze week heeft de afdeling Volksgezondheid en Milieu van de gemeente Phuket haar campagne gelanceerd om de verspreiding van knokkelkoorts in te dammen.

Beslaan om te voorkomen dat ziekteverwekkende muggen zich voortplanten, is overal in Phuket-stad uitgevoerd. Wijdverbreide beslaan werd uitgevoerd op woonwijken en gemeenschappen in het gebied.

Dengue-koorts is in heel Thailand een aanzienlijk gezondheidsrisico geweest en dit jaar was het bijzonder gevaarlijk, volgens functionarissen van de Phuket City Health and Environmental Division.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.