UPDATE: Man gearresteerd nadat hij "vriend" met een mes in Wichit had gesneden, beweert dat hij "gewoon dronken" was

waar –

Een 31-jarige man is gearresteerd nadat hij in het bijzijn van een meisje in Wichit zijn vriend met een mes had gestoken.

Ons vorige verhaal:

Een 31-jarige man is zwaargewond geraakt nadat hij vorige week op klaarlichte dag door zijn vriend op een weg in Wichit zou zijn gestoken met een mes.

 Bijgewerkt verhaal:

De politie van Wichit meldde gisteren (29 augustus)th) dat ze de verdachte Mr. Anupat, 31, hebben gearresteerd in een herenhuis in het subdistrict Wichit, district Mueang Phuket.

Hij gaf bij de politie toe dat hij dronken was voordat hij en zijn vriend ruzie kregen en vochten. Hij zei dat het hem spijt. Het was niet zijn bedoeling om te proberen zijn vriend te vermoorden.

Hij wordt echter verdacht van poging tot doodslag.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.