Jonge bestuurder sterft na motorongeluk bij brug in Phuket Town

Phuket -

Een jonge bestuurder is gisterochtend (29 augustus) ter plaatse overleden na een motorongeluk bij een brug in Phuket Town.

De politie van Phuket City werd om 1:50 uur op de hoogte gebracht van het ongeval nabij de Thep Srisin-brug op Thep Srisin Road in het subdistrict Talad Nuea in het district Mueang Phuket.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en vonden het lichaam van de heer Win, achternaam achtergehouden door de politie, 19, bij de elektriciteitspaal aan de kant van de weg bij een brug. In de buurt vonden de reddingswerkers de beschadigde Honda 150cc op de weg. Zijn lichaam werd naar het Vachira-ziekenhuis gebracht.

In dit stadium denkt de politie dat de bestuurder met hoge snelheid reed voordat hij de controle over het voertuig verloor en tegen een voetpad en een elektriciteitspaal botste. De politie bekijkt echter camerabeelden om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.