Huisbrandalarmen bewoners in Wichit

waar –

Een huis vatte gisteren, 29 augustus, brand in Wichit, alarmerende bewoners, maar er werden geen gewonden gemeld.

Brandweerlieden werden in de late namiddag op de hoogte gebracht van de brand in een huis in een woonwijk in het subdistrict Wichit, district Mueang Phuket.

Ze kwamen aan bij het huis in Soi Mueang Thong 5 en ontdekten dat er rook uit het huis kwam. Het vuur is onder controle nadat bewoners hebben geholpen het vuur te blussen voordat de brandweer arriveerde.

Een plank in de woonkamer was door de brand beschadigd. Er werden geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.