Gewapend gevecht tussen twee mannen in de buurt van Saphan Hin Public Park, één gewonde met snijwonden

Wichit, Phuket –

 Een man is zondagmiddag (28 augustus) gewond geraakt door een snijwond na een gevecht met zijn voormalige vriend in de buurt van Saphan Hin Public Park in Wichit.

De politie van Wichit werd om 5 uur in de buurt van het openbare park Saphan Hin op de hoogte gebracht van het incident. Zij en de Phuket Express die als eerste ter plaatse kwamen, vonden een motorfiets op de weg. In de buurt vonden agenten drie gebruikte kogelpatronen. Bloedvlekken werden gevonden op de weg, maar geen gewonden.

De politie van Wichit nam contact op met het Vachira Phuket Hospital in Phuket Town. Ze meldden dat de heer Tat, 25, verwondingen had opgelopen door een snijwond aan zijn wang, hand, arm en been. Na medische basiszorg verliet hij snel het ziekenhuis.

De politie zei dat de andere partij, de heer Mew, 33 niet gewond was geraakt nadat de heer Tat naar verluidt het vuur opende met een pistool. Tat snelde weg na het incident.

Tat en Mew waren naar verluidt voormalige vrienden. Ze hadden ruzie gemaakt voordat Mew Tat aanviel met een mes terwijl Tat het vuur opende op Mew maar miste. De aard van de ruzie was onduidelijk. De achternamen van beide mannen werden door de autoriteiten achtergehouden.

De politie vond Mew in zijn huis, maar hij rende later een mangrovebos in de buurt in. De politie is momenteel op zoek naar beide partijen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.