Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: weg beschadigd door regen, huisbaas zou vrouw beledigen, angst voor verdrinking door buitenlanders en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 22 augustus 2022 tot en met zondag 28 augustus 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Een weg in Kathu is zwaar beschadigd na hevige regen op 26 augustusth.
    De weg Kathu – Na Koh in een bocht bij een woonwijk in Kathu is zwaar beschadigd na hevige regenval.
  2. Er is een dagvaarding uitgevaardigd voor een huisbaas die naar verluidt een reservesleutel heeft gebruikt om een ​​kamer te openen voordat hij een vrouw seksueel heeft misbruikt terwijl ze sliep in een slaapzaal in Phuket Town.

Een huisbaas heeft beschuldigingen ontkend dat hij een vrouw seksueel zou hebben misbruikt terwijl ze sliep in een slaapzaal in Phuket Town.

3. Een vrouwelijke buitenlander ging op 24 augustus de zee in bij Kamala Beachth terwijl haar hond op het strand wachtte. De lokale bevolking riep om hulp voordat ze uit het water kwam, in de veronderstelling dat ze aan het verdrinken was.

De buitenlandse vrouw, wiens naam door reddingswerkers werd achtergehouden, beloofde 's nachts niet meer te gaan zwemmen en alarmeerde de lokale bevolking.

4. Een prominente politicus bezocht uitgaansgelegenheden op Bangla Road met de suggestie om tot 6:00 uur open te gaan.

De leider van de Thaise Beschaafde Partij Mongkolkit Suksintharanon en zijn team bezochten op 22 augustus de Bangla Road in Patong.

5. Een bemanningslid is gered na een val van een boot voor de kust van Phuket.

De Royal Thai Navy ging een halve dag op zoek voordat ze het bootbemanningslid Mr. Eakkarat Limsomboon, 43, zagen. Hij droeg een reddingsvest en zwaaide op een rots bij Kaew Noi Island.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.