Firefly Airlines uit Maleisië lanceert vrijdag haar eerste vlucht Penang-Phuket om Maleisische toeristen naar Thailand te vergemakkelijken

Phuket -

Firefly Airlines uit Maleisië lanceerde op vrijdag 26 augustus haar eerste vlucht van Penang, Maleisië naar Phuket, Thailand, met vier vluchten per dag om toeristen naar het eiland te accommoderen.

Nantasiri Ranasiri, directeur van het TAT Phuket Office, verwelkomde en overhandigde samen met afdelingsdirecteuren van Phuket International Airport in totaal 126 passagiers die op de inaugurele vlucht van Firefly Airlines, vluchtnummer FY3600, vanuit Penang op vrijdag een welkomstsouvenir.

Firefly Airlines is een luchtvaartmaatschappij onder de leiding van de Malaysia Aviation Group (MAG). De onlangs gerenoveerde Boeing 737-800 vertrok voor het eerst op de PEN-HKT-route en was om 2:20 uur aangekomen op Phuket International Airport. lokale tijd op 26 augustus.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Een Covid-19-verzekering nodig voor uw volgende reis naar Thailand? Klik hier.

Volg ons op Facebook

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Inschrijven
Nee Meechukhun
National News Writer bij The Pattaya News van september 2020 tot oktober 2022. Nop is geboren en getogen in Bangkok en vertelt graag verhalen over haar geboortestad door middel van haar woorden en foto's. Haar educatieve ervaring in de Verenigde Staten en haar passie voor journalistiek hebben haar oprechte interesse in de samenleving, politiek, onderwijs, cultuur en kunst gevormd.