Thai Royal Gazette publiceert Public Health-aankondiging rond cannabis in voedingsproducten

Nationaal –

De Thaise Royal Gazette publiceerde op vrijdag 26 augustus een aankondiging van het ministerie van Volksgezondheid over cannabiscontrole, waarin voedseldistributeurs werden verplicht een etiket met cannabis te bevestigen en een bijlescursus bij te wonen.

Volgens de kennisgeving moeten voedseldistributeurs die stoffen van cannabis of hennep aan hun producten hebben toegevoegd, expliciet een bericht of een bord toevoegen dat aangeeft dat hun locaties producten verkopen die cannabis of hennep bevatten als onderdeel van hun ingrediënten.

De verkopers moeten ook al hun voedselmenu's die cannabis of hennep bevatten aan de klanten vermelden en veiligheidsaanbevelingen geven voor het consumeren van cannabis of hennepbevattend voedsel door de volgende verklaringen van de aanbeveling van de volksgezondheid te tonen:

(I) personen onder de twintig jaar, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dienen af ​​te zien van consumptie; (II) Als er abnormale symptomen zijn, moeten personen onmiddellijk stoppen met consumeren. Als de symptomen ernstig zijn, moeten ze onmiddellijk medische hulp zoeken; (III) Personen die allergisch zijn voor marihuana of hennep dienen af ​​te zien van consumptie.

De aankondiging vermeldde ook de regeling van het ministerie van Volksgezondheid om een ​​les over het gebruik van cannabis of hennepstoffen bij het koken te eisen als een van de curricula in de trainingen van het ministerie van Volksgezondheid voor restaurantondernemers en voedseldistributeurs. Er zijn twee cursussen, namelijk de ondernemerscursus en de voedselcontactcursussen.

De studie duurt 30 minuten per cursus en omvat de voeding van de planten, het gebruik van marihuana voor geschikt en veilig koken voor consumenten, en de regels en sancties in geval van oneigenlijk gebruik, enz.

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media. 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika. Zijn achtergrond ligt in HR en Operations en schrijft al tien jaar over nieuws en Thailand. Hij heeft ongeveer acht jaar in Pattaya gewoond als een fulltime inwoner, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen graag mailen [e-mail beveiligd] Over ons: https://thephuketexpress.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thephuketexpress.com/contact-us/